Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Praktijkdag voor Veiligheidskundigen

De lerende organisatie

Waarom leren we niet van de fouten van anderen?
Hoe leren mensen eigenlijk?


Nóg een dag voor veiligheidskundigen. We hebben al vakdagen, congressen, vakgroepen, de BOG en alles wat daaruit voortvloeit. Toch krijgt het NVVK-bestuur regelmatig de vraag: 'Waarom wordt er niet eens iets georganiseerd voor de veiligheidskundige vakman op de werkvloer, die persoon die met z’n laarzen in de modder staat en met zijn neus in de praktijk zit?'

Wij vinden het belangrijk om wetenschap en werkvloer veel meer met elkaar te verbinden. Kennis en kunde versterken elkaar, wat kan leiden tot nieuwe inzichten. Toch blijkt het in de praktijk lastig om de twee te combineren. De wetenschap ontwikkelt theorieën en inzichten met het oog op de praktijk, maar ‘de werkvloer’ worstelt vaak met de vraag hoe ze deze kennis daadwerkelijk kunnen toepassen. Er is dus een kloof. Zonde, want veiligheidskunde is niet alleen een wetenschap en wordt juist op de werkvloer bedreven.
Locatie n.t.b.
Organisator: NVVK
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.