Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Op weg naar een toekomstbestendige machinerichtlijn
Eén van de onderwerpen op de agenda van de Europese Commissie de komende jaren, is de herziening van de machinerichtlijn. Als start van de herziening doet de Europese Commissie een publieke uitvraag naar de mening van alle belanghebbenden van de machinerichtlijn. De machinerichtlijn is de basis voor de wetgeving in alle Europese lidstaten betreffende de veiligheid van machines. Hiervoor moet er rekening gehouden worden met technologische en maatschappelijke ontwikkelingen. Verschillende vragen komen hierbij aan bod en door middel van deze vragen gaan de deelnemers met elkaar in gesprek.
Doelgroep
Vrijdag 23 augustus is er een bijeenkomst voor alle Nederlandse belanghebbende om samen met elkaar van gedachten te wisselen over deze herziening.
Dit wordt gedaan in samenwerking met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). De bijeenkomst is van 9.30 tot 15.00 inclusief lunch.
Locatie Delft
Organisator: NEN i.s.m. Min. SZW
Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos, maar bij 'no-show' zijn wij gehouden € 35,- reserverings- en administratiekosten in rekening te brengen.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.