Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Collegereeks Nieuwe perspectieven op veiligheid

6-daagse collegereeks Nieuwe perspectieven op veiligheid

Leer van nieuwe perspectieven op veiligheid, volg de collegereeks van Arbo ism Nyenrode

Veiligheidsprofessionals zijn medeverantwoordelijk voor het inzichtelijk maken van (on)veilige situaties binnen de organisatie. In de snel veranderende wereld waarin we leven ligt veiligheidsmanagement echter onder vuur. Hoe gaat u hiermee om? En hoe zorgt u dat veiligheid binnen uw organisatie gewaarborgd blijft?
De veranderende wereld vraagt om nieuwe, realistische en werkbare perspectieven op veiligheid. In deze middag/avond collegereeks delen experts uit wetenschap en praktijk nieuwe en prikkelende perspectieven vanuit verschillende disciplines. U krijgt een andere kijk op veilig leiderschap, het werken met cijfers in relatie tot het meten van veiligheid, incidenten en ongevallen, het effect van bevlogenheid, het werken aan 'just culture' en wat een nuchtere omgang met risico's kan opleveren. Aan de hand van onderzoek en praktijkvoorbeelden maken de docenten de vertaalslag van theorie naar praktijk.

Data: 30 oktober t/m 4 december
Tijd: 15.30 - 19.00 uur
Locatie Breukelen
Organisatie: Arbo >> i.s.m. Nyenrode Business Universiteit
Kosten: € 2.195,-
Lesduur: 6 dagen
punten Hobéon SKO: AH en VK 3 / A&O 1,5 punt
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.