Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Unieke Modulaire MVK Opleiding
Drie diploma’s in één opleiding!

Wilt u zich specialiseren op het gebied van arbeidsveiligheid en arbeidsomstandigheden? Kies dan voor de MVK Opleiding van Sdu. Wij leiden u op tot vakbekwaam Middelbaar Veiligheidskundige, waarbij de nadruk ligt op uw training als vakmens, maar ook als mens in uw vak. De opleiding is flexibel ingestoken, en dat is uniek.

De opzet en leermethode van deze opleiding zijn erop gericht dat u uzelf als deelnemer ontwikkelt tot een deskundige die vakkennis en vaardigheden bezit waarmee u invloed kunt uitoefenen op de veiligheid en gezondheid in de organisatie. Hoe hebben we dit gerealiseerd in onze opleiding?

Deze MVK Opleiding biedt een duidelijke en flexibele structuur, maar we bieden u ook extra's die boven de MVK-eisen van Hobéon-SKO uitkomen. De opleiding leidt u op aan de hand van vier onderdelen:
  1. Kennis van risicomanagement  en de wet- en regelgeving.
  2. Specifieke gevaren (zoals gevaarlijke stoffen) en praktische preventie
  3. Vaardigheden die u nodig hebt om invloed uit te kunnen oefenen (o.a. adviseren, overleggen, instructie geven, onderzoeken)
  4. Praktijkgerichte doe-vormen
Tijdens de interactieve lessen gaat u diep in op de stof en haalt zo een hoog rendement uit de opleiding. Door het gebruik van lesmiddelen als toetsen, rollenspellen en training cards neemt u de kennis snel en goed op. U behaalt resultaten voor uzelf, uw werkgever, of opdrachtgever en de medewerkers.  
Locatie Den Haag
Organisator: Sdu Txic
Kosten: € 5.500,-
Lesdagen: 16
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.