Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Opleiding V&G Uitvoeringsfase Bouw
Contact Copla

Tijdens het bouwproces is de uitvoerende partij verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid op de bouwplaats. Maar hoe doet u dat? Waar liggen de verantwoordelijkheden nu precies ten opzichte van de opdrachtgever, onderaannemers, leveranciers en ZZP-ers? Hoe stimuleert u belanghebbenden op de bouwplaats zó dat er samen wordt gewerkt aan een veilige en gezonde bouwplaats voor iedereen. Als u antwoord wilt op deze vragen kom dan naar de opleiding


 ‘V&G Uitvoeringsfase Bouw’ start 3 september (4 dagen)

 

De opleiding is bedoeld voor medewerkers die in dienst van(of namens) de uitvoerende partij, verantwoordelijk zijn voor de V&G-aspecten tijdens de uitvoeringsfase van een bouwproject zoals:

  • (senior) werkvoorbereiders
  • uitvoerders
  • projectleiders

U dient minimaal over aantoonbaar mbo werk- en denkniveau te beschikken. Het is gezien de doelstellingen van de opleiding niet mogelijk vrijstelling te krijgen.

 

Na de 4-daagse opleiding bent u in staat zelfstandig de rol v­an V&G Coördinator Uitvoeringsfase Bouw te vervullen.

 

  • u bent vertrouwd met alle relevante wet- en regelgeving en in staat deze goed toe te passe
  • u kunt zelfstandig een Taak-Risico-Analyse uitvoeren
  • u kunt zelfstandig de risico’s in kaart brengen die het gevolg  zijn van de gelijktijdige en achtereenvolgende uitvoering van de (bouw) werkzaamheden en de wisselwerking met doorgaande exploitatiewerkzaamheden
  • u heeft geleerd zelfstandig een V&G-plan uitvoeringsfase op te stellen volgens de Arbo-wet. U kunt de uitvoering hiervan begeleiden
  • u bent in staat het V&G-dossier up-to-date te houden en over te dragen aan de opdrachtgever

Wij kunnen de opleiding ook in company voor u organiseren.

 

Afsluiting

Eventueel kunt u na het afronden van de cursus deelnemen aan het examen. Het examen bestaat uit het laten beoordelen van een V&G-plan, V&G-dossier en procesverslag van een afgerond project. Deze worden beoordeeld door een examen commissie. Daarna dient u deze mondeling toe te lichten voor de examencom­missie. 

 

De cursus wordt volledig verzorgd in dagonderwijs. Van 9.00 uur tot 17.00 uur in ons opleidingscentrum in Harderwijk.

 

Onze cursusprijs is exclusief btw en examen. Vraag voor een compleet overzicht van de cursusplanning, programma en kosten de uitgebreide cursusinformatie aan via onze website V&G in bouwproces.

Locatie Harderwijk
Organisator: Copla
Kosten: € 1575,= (excl. examen)
Lesdagen: 4
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.