Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
MVK Opleiding
Contact Copla

De Hobéon SKO-erkende en SVK-erkende opleiding MVK van Copla is een bij bedrijven en cursisten zeer gewaardeerde praktische allround veiligheidsopleiding.

Wij onderscheiden ons met kleine groepen, veel contacturen en persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na de opleiding. Copla is een Cedeo-erkend opleidingsinstituut. Je kunt met onze MVK in alle sectoren aan de slag als veiligheidskundige.

Wilt u kennismaken met het veiligheidsvak of een Persoonlijk opleidingsadvies van onze MVK Opleiding, bezoek geheel vrijblijvend de informatieavonden. 

De Middelbare Veiligheidskundige Opleiding is een door Hobéon SKO-erkende en SVK-erkende dagopleiding op postmbo-niveau. In de opleiding verwerft u kennis over veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk. U leert, in samenwerking met anderen, arbozorg te vertalen naar concrete maatregelen in de organisatie. U raakt vertrouwd met intern communiceren, coördineren en uitvoeren van taken rond arbeids- en bedrijfsveiligheid.

Een MVK-er is dan ook van grote waarde voor organisaties die streven naar een verantwoorde veiligheidszorg.

Voor wie 
De opleiding is bestemd voor preventiemedewerkers, arbocoördinatoren en andere functionarissen met een adviserende, coördinerende en uitvoerende rol ten aanzien van veiligheidszorg.

Voor deelname aan de opleiding is een mbo-opleidings- en/of denk- en werkniveau noodzakelijk. Gezien de aard en inhoud van de opleiding wordt er voor geen enkel onderdeel vrijstelling verleend.

De cursus wordt volledig verzorgd in dagonderwijs. Op één vaste dag in de week. Van 9.00 uur tot 17.00 uur in ons opleidingscentrum in Harderwijk en in de regio. Gespreid betalen is mogelijk.

Voor onze opleiding HVK en MVK geldt:

Gratis lidmaatschap op vakbladen NVVK, Arbo

Gratis toegang tot kennisbank Sdu/HSE en online Toxic Chemiekaarten®

Persoonlijke begeleiding bij studie en werk

Locatie Harderwijk
Organisator: Copla
Kosten: € 5.920
Lesdagen: 17
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.