Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
pre-HVK-opleiding

Voor middelbaar veiligheidskundigen en operationeel veiligheidskundigen die na hun OVK/MVK-opleiding graag willen beginnen aan de HVK-opleiding is er nu de mogelijkheid om te starten met de Pre-HVK-opleiding. Deze opleiding vormt een brug tussen de OVK/ MVK- en HVK-opleiding. De deelname aan de 9 lesdagen  en het het doen van een afrondende  pre-HVK toets geven een goede indicatie of de kandidaat op HBO-werk- en denkniveau  kan functioneren en of hij of zij  in staat is de HVK opleiding met succes te vervolgen. Dit is daarom voor zekere OVK-ers en vele MVK-ers  een waardevolle tussenstap en zeer de moeite waard.

Kortom, wij bieden met de pre-HVK het totstandkomen van een zeker denk- en werkniveau om uiteindelijk met succes de eigenlijke HVK-opleiding  af te kunnen ronden.

De pre-HVK staat onder auspiciën van Hobéon-SKO en geldt als bij- en nascholing

Deze eerste module wordt afgesloten met de pre-HVK-toets (bedrijfsopdracht, leren rapporteren toets, schriftelijk examen)

Data
17 april 2019, 9 mei 2019, 28 mei 2019, 12 juni 2019, 26 juni 2019, 11 september 2019, 25 september 2019, 9 oktober 2019

Locatie Nieuwerkerk a/d IJssel
Organisator: Gelling Veiligheid
Kosten: € 4.550
Lesduur: 8 dagen
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké