Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Kroniek van het Arbeidsomstandighedenrecht

Menig arbo- of veiligheidskundige/risicoprofessional wil graag op de hoogte zijn en blijven van de concrete veranderingen van, en de ontwikkelingen in het arbeidsomstandighedenrecht. Voor deze specialisten organiseert Gelling Veiligheid deze dag over het Arbeidsomstandighedenrecht..

We bieden u op deze dag een overzicht van relevante wetgeving, rechtspraak en beleid met betrekking tot arbeidsomstandigheden over een periode van 1,5 jaar (1 juli 2017 tot 1 januari 2019).

Wat komt er aan de orde?

  • Wijzigingen in de Arbowet, het Arbobesluit en de Arboregeling gedurende deze periode, waarbij we natuurlijk ook kort stilstaan bij de Arbowetswijziging van 1 juli 2017 en de consequenties in de praktijk.
  • Voor de praktijk interessante rechterlijke uitspraken in het straf-, bestuurs- en civiele recht, voor zover  van belang i.v.m. arbeidsomstandigheden (veiligheid, gezondheid, aansprakelijkheid.).
  • Voor de praktijk relevante adviezen en onderzoeken op het terrein van arbeidsomstandigheden.

Daarnaast is er volop gelegenheid om praktijkcases in te brengen die verband houden met de onderwerpen die aan bod komen. Deze middag en avond is een uitstekende bijscholing/nascholing voor de OVK-er en MVK-er en geeft de mogelijkheid tot continueren in het Hobéon register.

Locatie Nieuwerkerk a/d IJssel
Organisator: Gelling Veiligheid
Kosten: € 395 (incl werkdiner)
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké