Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
HVK module Brand- en explosiegevaar
Contact Copla

Deze HVK module start gegarandeerd!
Het is nu mogelijk om deze module uit onze reguliere HVK Opleiding los te volgen. Het volgen van een losse module geeft u de mogelijkheid om uw kennis van een bepaald onderwerp te verdiepen.

De HVK-module omvat 3 lesdagen en is bedoeld voor veiligheidskundigen met een afgeronde opleiding HVK en/of MVK die zich verder willen verdiepen in de nut en noodzaak van brand- en explosiepreventie. Ook ‘niet' opgeleide veiligheidskundigen die gespecialiseerd zijn in deze module kunnen deze volgen. Voor arbeidshygiënisten is deze module ook interessant.


De module ‘Brand- en explosiegevaar en technische beheersmaatregelen’ is gewaardeerd met 3 studiepunten in het onderhoudssysteem van Hobéon SKO voor arbeidshygiënisten en veiligheidskundigen, ook is deze module toegelaten in het SVK-register.

 

Programma module 2: Brand- en explosiegevaar en technische beheersmaatregelen

  • Brandoorzaken
  • Menselijk gedrag bij brand
  • Bouwkundige brandpreventie
  • Installatietechnische brandpreventie
  • Opslag van gevaarlijke stoffen
  • Explosieveiligheid en explosieveiligheidsdocument (EVD)
  • Plant lay-out

Groepsgrootte

De groepsgrootte bedraagt maximaal 14 personen. De HVK opleiding vindt plaats in ons eigen opleidingscentrum te Harderwijk, Nieuwerkerk aan den IJssel (regio Rotterdam) of in Appingedam (regio Groningen). Vanaf 8 deelnemers kunnen we de opleiding ook in company voor u organiseren.

 

Aanmelding en kosten

U kunt zich aanmelden via onze website COPLA. De kosten van deelname bedraagt € 1350,-- (excl. btw). Bij de module krijgt u alle syllabi en boeken behorende bij deze module. Na afloop van de module volgt een toets-opdracht. Bij 100% aanwezigheid ontvangt u een bewijs van deelname. Veiligheidskundigen die hun opleiding volgden bij Copla, ontvangen € 100,- korting op de cursusprijs. SVK leden kunnen hun opleidingenvoucher gebruiken.

Locatie Harderwijk
Locatie Harderwijk
Organisator: Copla
­Kosten: €1.350
Lesdagen: 3
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.