Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
HVK module Inleiding ergonomie
Contact Copla

Het is nu mogelijk om deze module uit onze reguliere HVK Opleiding los te volgen. Het volgen van een losse module geeft u de mogelijkheid om uw kennis van een bepaald onderwerp te verdiepen Deze opleiding is bedoeld voor veiligheidskundigen met een afgeronde opleiding HVK en/of MVK die zich verder willen verdiepen in de ergonomische risicobronnen en de operationele (voornamelijk technische) mogelijkheden, conform de Arbeidshygiënische strategie, om de risico’s in verband met deze gevaren te beheersen. Ook voor arbeidshygiënisten is deze module interessant.

Deze module is gewaardeerd met 2 studiepunten in het onderhoudssysteem van Hobéon SKO voor arbeidshygiënisten en veiligheidskundigen, ook is deze module toegelaten in het SVK-register.

Programma module 5: Inleiding ergonomie

  • Fysieke belasting; tillen, duwen & trekken, energetische belasting
  • Werkhouding & beeldschermarbeid
  • Introductie fysische factoren
  • Klimaat
  • Geluid
  • Trillingen

U kunt zich aanmelden via onze website copla.nl. De kosten van deelname bedraagt € 900,-- (excl. btw). Bij de module krijgt u alle syllabi en boeken behorende bij deze module. Na afloop van de module volgt een toets-opdracht. Bij 100% aanwezigheid ontvangt u een bewijs van deelname. Veiligheidskundigen die hun opleiding volgden bij Copla, ontvangen € 100,- korting op de cursusprijs. Leden van het SVK-register kunnen hun opleidingenvoucher gebruiken.
Locatie Harderwijk
Organisator: Copla
Kosten: € 900
Lesdagen: 2
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké