Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
HVK module Risico-analyse methodieken
Contact Copla

Het is nu mogelijk om deze module uit onze reguliere HVK Opleiding los te volgen. Het volgen van een losse module geeft u de mogelijkheid om uw kennis in een bepaald onderwerp te verdiepen.

Deze HVK-module omvat 3 lesdagen en is bedoeld voor veiligheidskundigen met een afgeronde opleiding HVK en/of MVK die zich verder willen verdiepen. Ook ‘niet' opgeleide veiligheidskundigen die gespecialiseerd zijn in deze module kunnen deze volgen. Voor arbeidshygiënisten is deze module ook interessant.

In deze los te volgen HVK module maakt u kennis met diverse veel gebruikte begrippen en methoden voor het uitvoeren van risicoanalyses. U bent in staat te beargumenteren welke methode in een concrete situatie het beste kan worden toegepast. Ook kunt u de methoden toepassen op complexe situaties. Tevens bent u in staat medewerking te verlenen bij het ontwikkelen van oplossingen.

Locatie Harderwijk
Locatie Harderwijk
Organisator: Copla
Kosten: €1.350
Lesdagen: 3
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké