Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Arbo Masterclass Project Adviseur "Beïnvloeden van gedrag"
De cursus is bedoeld voor professionele ARBO adviseurs die betrokken zijn bij de ontwikkeling en uitvoering van het Arbobeleid en die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van beïnvloeden van gedrag.   

Tijdens de masterclass ga je als deelnemer op verschillende manieren aan de slag met de kritieke beroepssituaties die bepalend zijn of je kunt excelleren in je adviesfunctie. Je krijgt praktische informatie en tools aangereikt. Daarnaast leer je van je medecursisten tijdens het uitvoeren van verschillende opdrachten.
 
De cursus bestaat uit 40 (in-)spannende lesuren en ga je als deelnemer op verschillende manieren aan de slag met de kritieke beroepssituaties die bepalend zijn of je kunt excelleren in je adviesfunctie. Je krijgt praktische informatie en tools aangereikt. Daarnaast leer je van je medecursisten tijdens het uitvoeren van verschillende opdrachten.
Locatie Barendrecht
Organisator: NLVI
Kosten: € 1.850
Hobéon SKO waardering: 5 punten
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.