Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
OVK Opleiding
Contact Copla

De 5 daagse opleiding OVK start is bedoeld voor leidinggevenden, VG-functionarissen en preventiemedewerkers. Ook is deze opleiding interessant voor leden van de Ondernemingsraad of VGM-commissie en voor productiemedewerkers die meer willen met het thema veiligheid. Ook voor incompany zeer interessant.

Copla geeft, i.s.m. Gelling, de opleiding OVK voor de Operationeel Veiligheidskundige.

Vooropleiding
Voor deelname aan de opleiding is een VOL-VCA/VIL-VCU diploma noodzakelijk. Gezien de aard en inhoud van de opleiding wordt er voor geen enkel onderdeel vrijstelling verleend.

Uw resultaat
In de opleiding leert u risico's identificeren en passende beheersmaatregelen te treffen. Ook kunt u ondersteuning geven bij projecten op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu, ondersteuning bieden bij ongevalsonderzoek en bij het uitvoeren van audits en inspecties en het geven van voorlichting en onderricht.

Onze aanpak
Wij werken met kleine groepen van maximaal 16 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding en interactie. De opleiding heeft twee bedrijfsopdrachten en wordt afgesloten met een schriftelijk OVK examen bestaande uit 50 multiple choice vragen. Copla is een Cedeo-erkend opleidingsinstituut. We begeleiden u persoonlijk voor, tijdens en ook na de opleiding.

Locatie Harderwijk
Organisator: Copla
Kosten: € 2.300 all-inclusive
Lesdagen: 5
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké