Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Specialisatie Arbeidshygiëne
Contact 030-2318212

Voor wie?

Ben jij al HVK’er en wil jij je verder specialiseren in de arbeidshygiëne? Dat kan in een verkort traject speciaal voor HVK’ers bij PHOV. Binnen 15 maanden kun jij ook gediplomeerd AH’er zijn. Pak deze kans en schrijf je in!

Synergie
Uit marktonderzoeken blijkt dat het vakgebied en het werkgebied van de Arbeidshygiënist en de Hoger Veiligheidskundige elkaar steeds meer overlappen. Dat betekent dat er steeds meer de behoefte bestaat aan deskundigen die op beide vakgebieden goed zijn opgeleid en gecertificeerd. Haal meer uit jouw carrière als Veiligheidskundige en wordt ook Arbeidshygiënist! 
Heb je al het HVK-diploma en wil je je verder specialiseren binnen de arbeidshygiëne? Volg dan dit verkorte traject.


Inhoud specialisatie AH

De Specialisatie Arbeidshygiëne bestaat uit de volgende onderdelen. (Klik op de titel van de module voor meer informatie. 


Lestijden en duur

Avondopleiding   17.45 tot 21.15 uur    15 maanden, incl. 6 maanden scriptietraject

Locatie

Utrecht

Omvang van de opleiding en studiebelasting

De opleidingsduur van 535* uur is als volgt opgebouwd:
85 uur contacturen.
300* uur voor het scriptietraject. 
150* uur zelfstudie. 
* De genoemde getallen zijn indicatief. De totale studiebelasting is afhankelijk van reeds aanwezige kennis en ervaring en van het ambitieniveau.

Locatie Utrecht
kijk ook op www.phov.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.