Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Specialisatie Arbeidshygiëne
Contact 030-2318212

VOOR WIE?

Heb je al het HVK-diploma en wil je je verder specialiseren binnen de arbeidshygiëne? Volg dan dit verkorte traject.

INHOUD SPECIALISATIE AH

De Specialisatie Arbeidshygiëne voor HVK'ers bestaat uit: 

Scriptietraject 

STARTDATA SPECIALISATIE AH

17 september 2018

10 januari 2019

10 september 2019

13 januari 2020

Lestijden en duur

Avondopleiding   17.45 tot 21.15 uur    1 jaar, incl. ½ jaar scriptietraject

Locatie

Utrecht

Omvang van de opleiding en studiebelasting

De opleidingsduur van 535* uur is als volgt opgebouwd:
85 uur contacturen.
300* uur voor het scriptietraject. 
150* uur zelfstudie. 
* De genoemde getallen zijn indicatief. De totale studiebelasting is afhankelijk van reeds aanwezige kennis en ervaring en van het ambitieniveau.

WAAROM DEZE OPZET?

Uit marktonderzoeken blijkt dat het vakgebied en het werkgebied van de Arbeidshygiënist en de Hoger Veiligheidskundige elkaar steeds meer overlappen. Dat betekent dat er steeds meer de behoefte bestaat aan deskundigen die op beide vakgebieden goed zijn opgeleid en gecertificeerd.

Bij afgestudeerde HVK’ers bestaat daarom ook de behoefte aan aanvullende scholing op het gebied van de arbeidshygiëne. Wanneer zij de bestaande opleiding Arbeidshygiëne zouden gaan volgen, zouden ze voor een belangrijk deel een herhaling krijgen van stof die zij al eerder in de HVK-opleiding gehad hebben. Dit kost niet alleen onnodig tijd, maar ook geld. Daarom bestaat in de opleiding de mogelijkheid om alléén de specialisatiemodules van de opleiding Arbeidshygiëne te gaan volgen en daardoor in beperkte tijd het diploma Arbeidshygiëne te verkrijgen.

Locatie Utrecht
kijk ook op www.phov.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké