Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Specialisatie Middelbare Arbeidshygiëne
Contact 030-2318212

Middelbare Arbeidshygiëne (MAH)

Als MVK'er neem en krijg je op de werkvloer vaak al verantwoordelijkheid voor de arbeidshygiëne. Met de opleiding Middelbare Veiligheidskunde mis je daarvoor eigenlijk een deel van de benodigde expertise en vaardigheden. Ook werkgevers zijn zich hier steeds meer van bewust en dringen aan op bijscholing.

De Middelbaar Arbeidshygiënist richt zich op de arbeidsgerelateerde gezondheidsrisico’s op lange termijn, gezondheidsrisico's die door de lange termijn minder goed zichtbaar. Dit heeft als gevolg dat het vakgebied minder bekend is dan het vakgebied veiligheidskunde, maar zeker niet minder belangrijk. PHOV biedt jou daarom de Specialisatie Middelbare Arbeidshygiëne. 

In de specialisatie zijn theorie en praktijk gecombineerd tot een boeiend programma en de handige opbouw laat je alleen die onderdelen volgen die aanvullend zijn op je ervaring en kennis. Schrijf je daarom nu in en vergroot zo je waarde op de arbeidsmarkt. 

Inhoud specialisatie MAH

De Specialisatie Middelbare Arbeidshygiëne bestaat uit (klik voor meer informatie op de betreffende module):

Lestijden en duur specialisatie

Lestijden avondopleiding: 17.45 tot 21.00 uur

Duur: 15 dagdelen les met aansluitend het scriptietraject.

Locatie

Utrecht

Omvang van de specialisatie en studiebelasting

De opleidingsduur van 570* uur is als volgt opgebouwd:

70 uur contacturen.

300* uur voor het scriptietraject.

300* uur zelfstudie.

* De genoemde getallen zijn indicatief. De totale studiebelasting is afhankelijk van reeds aanwezige kennis en ervaring en van het ambitieniveau.

Locatie Utrecht
Kijk ook op www.phov.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.