NVVK Veiligheidscongres 2017 - Call for abstracts

Op 29 en 30 maart 2017 vindt het tweejaarlijkse NVVK Veiligheidscongres plaats bij Hotel Papendal te Arnhem met als titel 'Van gelijk naar geluk(t), de sleutels tot succes'. NVVK roept op om abstracts in te sturen voor het programma.

Het overkomt ons allemaal: we hebben gelijk maar we krijgen het niet. Of we hebben een uitstekend plan, maar niemand voelt er iets voor. Zijn we misschien te ambitieus, lopen we soms te ver vooruit? Ook in situaties waarin we slagen rijzen er vragen. Waarom is lukken soms geluk en wanneer is succes verzekerd? En wat zijn eigenlijk de werkzame bestanddelen in een aanpak, de zaken waar je niet zonder kunt?

De veiligheidskunde ontwikkelt zich, groeit. Dat is heel goed, want zo blijft het vakgebied gezond en uitdagend. Oude denkbeelden maken plaats voor nieuwe ideeën. Oude aanpakken maken plaats voor nieuwe benaderingen. Het congres is dé plaats waar praktijkervaring, resultaten van onderzoek en innovatieve ideeën met anderen gedeeld kunnen worden. Door veiligheidsprofessionals voor veiligheidsprofessionals.

Daarnaast zijn er bekende en minder bekende plenaire sprekers die u bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen, zoals veerkracht (resilience), Safety 2.0, hoog-betrouwbaar organiseren en allerhande modellen en methoden en technieken om veiligheid te beïnvloeden.

Op het congres wordt ingegaan op deze en andere ontwikkelingen rond veiligheidstheorieën, veiligheidsmaatregelen, en -interventies.
De NVVK nodigt u uit uw kennis en ervaring via een presentatie op het congres te delen met collega’s. Voor u als spreker is het niet alleen een mooie uitdaging maar het draagt ook bij aan uw rol als professional, uw aanzien in de beroepsgroep en het imago van uw werkgever of bedrijf. Kortom een unieke gelegenheid om u te presenteren als een ware professional.

Als u tijdens dit congres iets wil presenteren, meldt u dan snel aan en schrijf een beknopte samenvatting van uw voordracht.
Op de NVVK-website vindt u praktische instructies voor het indienen van een samenvatting. Uw samenvatting wordt daarop beoordeeld op kwaliteit, inhoud en relevantie.

In de Call for abstracts staan voorbeelden van subthema’s binnen het hoofdthema. Naast de daarin vermelde voorbeelden is er ook voldoende ruimte voor andere onderwerpen.

Tijdschema
Inleveren abstract: vóór 1 oktober 2016
Reactie op abstract: vóór 1 november 2016
Workshop schrijven artikel: 29 november 2016, NH Hotel Utrecht
Inleveren artikel: vóór 15 januari 2017
Workshop geven presentatie: 7 en 14 februari 2016, NH Hotel Utrecht
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké