NEN Vakblad gepubliceerd

In deze editie zal de heer Vanhoutte, voorzitter van de normcommissie Persoonlijke beschermingsmiddelen, de trends bespreken in de pbm-sector. Aspecten als duurzaamheid, comfort en smart pbm’s komen aan bod. Dit jaar komt de Machine(richtlijn) verordening eraan! Na 15 jaar komt er een herziening van de Machinerichtlijn. Rond mei 2021 zal een concept versie verschijnen vanuit Europa. In een artikel brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen hierover. Verder kunt u lezen over actuele onderwerpen zoals structurele aanpak psychosociale arbeidsbelasting, Safety Culture Ladder en nieuwe normen en normontwerpen die onder de Machinerichtlijn vallen.

In deze editie o.a.:
  • Interview met de heer Vanhoutte, voorzitter van de normcommissie Persoonlijke beschermingsmiddelen over de nieuwe trends in de pbm-sector
  • De laatste ontwikkelingen over de Machine(richtlijn) verordening. Rond mei 2021 zal een concept versie verschijnen vanuit Europa..
  • Nieuwe norm voor Drones
Lees het Vakblad als pdf of online.

Bron: NEN
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.