Videoverslag Deltavisie 2020

Op donderdag 3 september vond Deltavisie 2020 plaats in hybride vorm. Maximaal 75 mensen konden live aanwezig zijn en het hele programma was te volgen in een live stream. Petrochem heeft de drie programma-onderdelen klaargezet om terug te kijken.

De opening met Bart Leenders van Neste en aan tafel Marinus Tabak van RWE en Cees Alderliesten van Deltalinqs.
Onderwerp: werk en economie.
Wordt het in Nederland niet eens tijd voor echt industriebeleid? De industrie doet er op haar beurt goed aan om meer flexibiliteit in te bouwen om op wisselende omstandigheden te kunnen reageren.

Pitches Plantmanager of the Year 2020
Tot het laatste moment was het spannend afgelopen donderdag. Wie zou de Plantmanager of the Year 2020 worden. In de pitches lieten Ann Geens, Mirjam Verhoeff, Harry Talen en Lennard Luijt nog één keer het achterste van hun tong zien. Over het belang van feminien leiderschap, digitalisering, openheid van de industrie en het bereiken van jonge generaties. Immers de industrie heeft  nieuwe aanwas nodig voor de toekomstige uitdagingen.

In het derde en laatste deel van Deltavisie 2020 een inspirerend gesprek over de industrie en het klimaat.
Zijn chemische bouwstenen en energie gewoonweg niet te goedkoop om een goede transitie te maken? En de aandelenbeurzen te grillig? Misschien wel de meeste aandacht ging uit naar de bekendmaking van de Plantmanager of the Year. En de oproep om een dreamteam te vormen om de industrie meer te laten zien.


Bron: Petrochem
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.