Webinar COVID-19 voor zorgprofessionals

Defensie organiseert dinsdag (20.00 uur) vanuit de Militaire Geestelijke Gezondheidszorg een webinar voor zorgprofessionals met adviezen voor hun mentale gezondheid in deze tijd van COVID-19.

Bij Defensie is veel kennis in huis om onder grote druk zorg te verlenen. Hoe zorg je ervoor langdurig inzetbaar te blijven om voor patiënten en je gezin te zorgen? Hoe ga je ermee om als misschien onvoldoende middelen beschikbaar zijn om alle patiënten te helpen? Hoe ga je als leidinggevende en bedrijfsopvangteam om met de situatie? Het zijn vragen waar zorgprofessionals juist in deze periode tegenaan lopen.
Na een korte presentatie met adviezen gaat Charles Groenhuijsen in gesprek met militaire zorgprofessionals: een traumachirurg, een IC/SEH-verpleegkundige, een psychiater en een psycholoog. Het gaat over langdurig onder grote druk zorg verlenen onder operationele omstandigheden. Deelnemers kunnen vragen stellen aan de sprekers.

Inschrijven webinar - VOL

Inschrijven kan helaas niet meer (met 2.500 aanmeldingen zit het vol).
Het webinar na afloop kijken wel. Het blijft te zien op onlineseminar.nl.

Bron: Defensie
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.