Inschrijven voor de Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw kun je gebruiken om ketenpartners, opdrachtgevers en je medewerkers (en hun familie) mee te laten delen in jullie trots. Door mee te doen aan de Dag van de Bouw laat je zien tot welke hoogstandjes jouw onderneming in staat is. Ook kun je omwonenden en passanten deelgenoot maken van het project.

Tot 1 mei kun je een project aanmelden voor de Dag van de Bouw op 15 juni aanstaande. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een gratis pakket met promotiemateriaal. Er zijn op dit moment 40 projecten aangemeld. Benieuwd welke dat zijn? Kijk hier voor de deelnemende projecten.

Bouwend Nederland meldt nu al 'een verscheidenheid van sectoren' in de aangemelde projecten. Van meerjarige gebiedsontwikkelingen tot nieuwbouw projecten en verbindende wegen. 'Samen geven de projecten een goed beeld van het kennen en kunnen van de bouw- en infrasector.'

Bron: BouwendNederland
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké