Ons VK-jaaroverzicht 2018

DeVeiligheidskundige is gestart in 2016 met het online portal. Dat eerste jaar kwamen er 'maarliefst' 3.300 bezoekers op de site.

Statistieken
In 2018 werd DeVeiligheidskundige.nl door 27.000 bezoekers bezocht (ter vergelijking: in 2017 waren dat er 'slechts' 12.000). Vooral in de periode september - november steeg het aantal bezoekers aanzienlijk naar gemiddeld 4.500 per maand. De maandelijkse digitale nieuwsbrief steeg in 2018 door naar 800 nieuwsbriefabonnees. En het tijdschrift DeVeiligheidskundige werd in 2018 verspreid via abonnementen, beurzen en congressen in een drukoplage van 8.500 exemplaren.

Mooier
Recent hebben we de online lettertypes aangepast, zodat deze prettiger leesbaar zijn op het scherm. En we hebben (ondanks het zachte winterweer) een seizoensgebonden achtergrondfoto geplaatst, voor de gezelligheid.

2019
Voor het verse jaar staan verschillende projecten op de planning.
Allereerst wordt binnenkort de VK-gids gelanceerd. Een gids waarin u als veiligheidskundige uw opleiding, ervaring en expertise kunt etaleren en waar u gevonden kunt worden, bijvoorbeeld door potentiële opdracht- of werkgevers.
In het verlengde daarvan wordt een VK-app ontwikkeld, zodat we ook de mobiele gebruiker van DeVeiligheidskundige van dienst kunnen zijn.
Verder willen we dit jaar de content van ons tijdschrift DeVeiligheidskundige breder toegankelijk maken. Hoe, waar, voor wie en wanneer hoort u later dit jaar.

Kortom, 2019 belooft weer een enerverend jaar te worden.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.