Goede Praktijken Competitie: informatie en aanmelden

De 14e editie van de Europese Goede Praktijken Competitie is gestart. Deze competitie is onderdeel van de campagne voor een gezonde werkplek 2018-2019 Gevaarlijke stoffen, zo pak je dat aan! en heeft tot doel organisaties die de risico’s in verband met [gevaarlijke] stoffen op het werk actief beheersen in het zonnetje te zetten.

De awards voor goede praktijken voor een gezonde werkplek worden georganiseerd door EU-OSHA in samenwerking met de EU-lidstaten om buitengewone en innoverende bijdragen aan veiligheid en gezondheid op het werk te onderscheiden. De awards dienen ook als platform voor het delen en het bevorderen van goede praktijken in Europa.

In de editie 2018-2019 staat veilig werken met [gevaarlijke] stoffen centraal. De goede praktijken moeten dan ook laten zien welke maatregelen zij getroffen hebben voor het gebruik van en het omgaan met gevaarlijke stoffen. Hierbij staat centraal dat door deze aanpak veilige en gezonde arbeidsomstandigheden gewaarborgd zijn.

Deelnemen
We verwelkomen alle aanmeldingen aan de Goede Praktijken Competitie. Deelnemen aan de Goede Praktijken Competitie kan snel en gemakkelijk door het aanmeldformulier in te vullen en op te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het aanmeldformulier vindt u hier. Aanmelden is mogelijk tot 1 oktober 2018.

Bekijk ook:
de vakkundige jury,
de prijzen die er te winnen zijn en
welke Goede Praktijken u al voor gingen in eerdere edities van deze competitie!

Bron: Arbo in Europa
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké