Veiligheid Voorop reageert op Chemelot-rapport

"Het door de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OVV)  gepubliceerde rapport 'Chemie in samenwerking' over de bevindingen uit het onderzoek naar de veiligheid op Chemelot is nuttig en nodig. Veiligheid Voorop apprecieert en stimuleert onafhankelijk onderzoek en waardeert de resultaten. Naast de specifieke analyse bevat de rapportage ook waardevolle algemene aanbevelingen die binnen Veiligheid Voorop zorgvuldig bestudeerd zullen worden. De betekenis en de eventuele gevolgen van de aanbevelingen voor het programma is strategisch onderwerp van gesprek. Want net als voor de Onderzoeksraad staat ook bij Veiligheid Voorop – de veiligheid voorop. Het landelijke programma werkt continue aan het nog veiliger maken van de bedrijven in de (petro)chemiesector. Veiligheid is een continue proces en is nooit af. Een kritische blik van buiten levert vaak een goede spiegel op om zaken nog beter te doen."

Lees:
de complete reactie van Veiligheid Voorop op het OvV-rapport 'Chemie in samenwerking – veiligheid op het industriecomplex Chemelot'
OvV: "Meer samenwerking nodig voor veilig Chemelot"

Bron: VeiligheidVoorop
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.